Okategoriserade

Situps och utfall med vikt

Idag på nya bodypump-releasen och även på bodypumpen i onsdags gjorde jag några situps och även utfall med vikt. Det har ju trots allt gått 6 månader sen förlossningen och jag kan inte hitta nån muskeldelning trots att jag verkligen har letat och undersökt magen så som jag har lästa att man kan göra. Bäckenet känns ok och foglossningen är nästan helt borta så jag kör utfallen med 2,5 kg på varje sida. Tänker att det är bäst att börja lite lugnt!

Är det nån som vet hur länge man bör avstå från situps och utfall med vikt? Jag har inte hört något om det så därför går jag på känsla.

4 Comments

 • Linda

  Sit-ups kan man göra när magmusklerna gått ihop helt. Min gyminstruktör kände på mina och sa att de hade gått ihop helt, men jag hade känt det själv också. Jag har gjort utfall med 10 kg utan problem 🙂

 • Nathalie

  Hej! Jag har en fantastiskt fin son på 5 veckor, som är väldigt svår att lägga ifrån sig (princip omöjligt) -älskar att ha honom nära, men man måste ju kunna äta och sköta sin hygien någorlunda i alla fall 😉 Har läst igenom dina gamla inlägg, när Lucas föddes upp till några månader för att se hur ni hade det 🙂 Såg att det var samma med Lucas när han var runt 5/6 veckor. När märkte du att han började bli tryggare i sig själv och det var möjligt att lägga ifrån sig honom utan att han fick panik, när han började förstå att ni fanns kvar där kvar för honom, fast han låg själv och sov på dagen?

  Såg även att du ammade runt var 3:e timme, vad gjorde Lucas däremellan? Min son ammar i princip hela eftermiddagen/kvällarna igenom, med små korta stunder av kontakt, närhet och upptäckande av omvärlden. Han sover bra på nätterna, lite på dagen under promenad och ingenting på kvällen alls, vilket resulterar i att han blir övertrött, kinkig och lugnas då/tröstas av mat, mat mat 🙂

  Kram, tack för en superduper bra blogg!!

 • Frida

  Hej! Jag tränar MammaBootCamp, och där har jag fått lära mig att när jag kan köra plankan 3 x 1 minut, då är jag redo för magövningar på pilatesboll. Sen är det fritt fram att träna övriga magövningar. Lycka till med träningen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.