Okategoriserade

Samtalet till Östra…

Jag ringde till Östra Sjukhuset för att få en efterkontroll av Lucas halsmandlar och näspolyper men det var helt fullt. Jag minns inte om hon sa att det var fullt t.o.m. mars eller t.o.m. april, men hon sa i alla fall att jag skulle ringa tillbaka om 1-2 veckor för då skulle dom utöka kalendern med en till månad så att jag kunde få en tid då. Jag förstår att hon i telefonen inte kunde göra något, men det kändes som väldigt muppigt system. Är det fullt så fyller man väl på med fler månader på en gång eller?

Det positiva med det hela var i alla fall att vi inte kommer behöva stå i någon kö utan när jag ringer så kommer vi bli inbokad på en tid så snart som möjligt. Och jag behövde inte fightas för att få en tid så nu känns det inte ångestladdat att prova ringa igen nästa vecka 🙂

Idag ska BVC ringa och då ska jag prata med dom om mina tankar kring att Lucas behöver det lugnt på morgonen när han ska äta och att han förmodligen skulle må bra av att få vara med på mellanmålet istället. Och jag ska fråga om remiss till logoped också. Tack för att ni så engagerat kommenterade på mitt inlägg om förskoleadminstrationen 🙂

 

5 Comments

 • Amal

  Kan du inte boka en privat tid hos privat läkare bara för att kolla läget på mandlarna och polyper? Aleris öron näsa hals för barn? 031-7191400 ligger inne i stan. Fick snabbt tid för min son där. Gratis besök. Lycka till

  • C

   Håller meddenna kommentaren, i er situation skulle jag definitivt inte vänta 2-3 mån på att ens få träffa en läkare. Hoppas att ett besök kan ge svar och hjälpa L, och ge en lösning som ju hjälper er som familj för detta måste ju vara stressande för er alla. Desto större I blir finns ju risken att hon börjar imitera L med maten (vi har 2 år precis mellan barnen och mini kopierar syrran i allt sen han var runt 1 år). Hoppas hoppas att ni snart slipper matkrångel (vår mini på nyss fyllda 3 är självvald vegetarian sen han fick kräksjuka kort efter han fyllt så vi får också se till att det finns mat som passar alla)

 • Marie Alvas mamma

  Låter bra att Lucas får en tid. Säg att ni kan komma med kort varsel också om dom får återbud, då kan det gå fort om man har lite tur.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.