Okategoriserade

Så här känns bebis för mig i vecka 23

Bebis har sparkat eller vad han nu gör.. mycket idag! Det är himla mysigt faktiskt att känna den lille i magen. Han är liksom med mig på dagarna!! Jag är verkligen så himla lycklig för att jag får uppleva det!!

Det märks att han är starkare nu, han kittlar mig inte längre från insidan utan nu känns det på ett annat sätt. Så som jag upplever det har känts bekant på nåt sätt och nu har jag äntligen kommit på hur det känns.

Min bebis typ trycker ut armbågar o ben eller händer och drar längs med insidan känns det som och när han gör så, påminner det om massagestolen på jobbet som jag använde i våras. På den känns det som att något, ganska spetsigt me inte vasst, trycks ut och liksom drar runt utanpå huden. Precis så känns det när bebisen håller på ibland därinne också 🙂 haha!!

Någon annan som har någon speciell beskrivning på hur det känns? Hur tycker ni det känns och vilken vecka är ni när ni tycker det känns så?

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.