Så här känns bebis för mig i vecka 23

Bebis har sparkat eller vad han nu gör.. mycket idag! Det är himla mysigt faktiskt att känna den lille i magen. Han är liksom med mig på dagarna!! Jag är verkligen så himla lycklig för att jag får uppleva det!!

Det märks att han är starkare nu, han kittlar mig inte längre från insidan utan nu känns det på ett annat sätt. Så som jag upplever det har känts bekant på nåt sätt och nu har jag äntligen kommit på hur det känns.

Min bebis typ trycker ut armbågar o ben eller händer och drar längs med insidan känns det som och när han gör så, påminner det om massagestolen på jobbet som jag använde i våras. På den känns det som att något, ganska spetsigt me inte vasst, trycks ut och liksom drar runt utanpå huden. Precis så känns det när bebisen håller på ibland därinne också 🙂 haha!!

Någon annan som har någon speciell beskrivning på hur det känns? Hur tycker ni det känns och vilken vecka är ni när ni tycker det känns så?

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Monica - Gravid med nr 1

  För mig känns det likadant. Det känns som bebis drar någonting längs med insidan av magen, det går liksom från ena sidan till den andra. Svårt att förklara. Känns rätt konstigt. Och sparkarna känns ju mer och mer för var dag som går.

  Har du känt av om bebisen hickar än? Jag tror jag har känt av det men är inte riktigt säker. Rätt häftigt att man kan känna det.

  Svara
  • Emma

   Nää jag har inte känt hicka än, hur känns det?

   Visst känns det konstigt men kul också varje gångg bebis rör sig 😛

   Svara
 2. Tessan

  För mig känns det riktigt mycket nu, men så är jag ändå i v. 34. Det är riktigt stora & kraftiga rörelser, inga sparkar längre utan massa ”bök”. Jag kan till och med hoppa till om det kommer en rörelse ibland för det känns nästan som att en kroppsdel ska komma ut ur magen 😛

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här