Okategoriserade

Riktigt rolig kväll!

Jag hade så himlans trevligt igår med Linn! Vi gick till Clarion Post Hotel och drack öl och satt och snackade hela kvällen lång, det var egentid deluxe! Jag är inte ute så mycket, men när jag väl är ute så är det oftast med andra mammor och då råkar vi oftast hamna på samtalsämnen som handlar om barnen eller våra gubbar ihop med barnen. Men inte igår!! Igår pratade vi om oss själva, livet innan barn och lite hemlisar och sånt. Jag berättade om mitt ”vilda liv” innan jag träffade Jair och Linn om sitt – så jäkla intressant! Det blev många gabflabb och plötsligt var vi live på Linns instagram – min första live nånsin! Jag har aldrig vågat köra live förut, jag känner mig så fånig haha!Vi pratade också om hur vi uppfattade varandra innan vi sågs eftersom vi bara har setts på nätet tidigare. Linn uppfattade mig helt annorlunda från hur jag är på riktigt. Hon sa att hon trodde att jag skulle vara lite dryg, pryd och lite för fin och att det skulle bli lite stelt mellan oss. Sån är jag inte för fem öre! Jag är obotligt social, skrattig, glad och har ganska högt i tak, även blyga människor brukar tina upp efter att dom pratat en stund med mig. Jag älskar att lära känna nya människor och utgår alltid från att alla människor är ett blankt blad i min värld innan jag pratat med dom 🙂 Men jag hade såklart en uppfattning om Linn också innan jag träffade henne och det var att hon skulle vara lite ”modellig” och kanske för fin så att jag skulle känna mig malplacerad eller hur man ska förklara. Men den uppfattningen dog när Linn konstaterade på chatten att jag var mer söt och fin och hon mer tuff. När vi sågs så fattade jag precis vad hon menade 🙂 Läs gärna Linns blogginlägg om konstrasterna mellan henne och mig – jag tycker hon skrev det så bra 🙂 Vi kommer defintivt ses fler gånger 🙂
Jag kom hem rätt sent igår och Jair var jättegullig och gav mig sovmorgon ända till kl 11! Jag fick alltså sova 9 timmar – minns inte ens när jag gjorde det sist! Dessutom är Jair fortfarande lite krasslig så han var inte jättesugen på att vara själv med barnen igår så jag hade inte alls räknat med den lyxen men jag blev förstås väldigt glad. Nu håller han på att grilla – MUMS!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.