Pyssel med PlayMais

Idag har jag och Lucas pysslat med PlayMais en liten stund. Idag blev det ett litet lejon 🙂 

  Igår klistrade vi PlayMais på ett papper, men blev inte riktigt klara för jag fick inte vara med helt och hållet så då avslutade vi leken. Idag gick det bättre. Lucas tycker det är roligast att dela så han delade och jag klistrade. När det var lite pilligt så delade jag och Lucas klistrade – teamwork 🙂 Isadora var också med en liten stund, tills vi märkte att PlayMais mystiskt försvann in i hennes mun haha!

   

  

  

 Jair är på julfest ikväll så idag är det bara jag, Lucas och Isadora hemma. Än så länge går det bra. Alla är glada och nöjda, trots alla utbrott dom senaste dagarna. Senaste utbrottet var imorse och då slog Lucas Isadora i ansiktet för första gången. Jag låg uppe i sovrummet medan Jair var med barnen så jag hörde bara att Jair blev arg men jag hörde inte att Isadora blev ledsen så det var nog inte så hårt. Isadora är dessutom för snäll för sitt eget bästa. När vi var på lekland så blev hon trampad på benet av ett annat barn (oavsiktligt såklart) men hon blev inte ens ledsen då. Det kan inte varit så hårt, men ändå, det finns ju bebisar som gråter för minsta lilla.

Jag tycker det är väldigt mysigt med dom där pysselkvällarna med Lucas. Jag skulle gärna vilja ha lite mer rutin på det. Typ pyssel-torsdag och alltid avsluta torsdagar med att Lucas får pyssla en stund med mig 🙂 Jag har berättat det förut, att när jag var liten införde mamma en pysselkväll bara för mig och henne. Då fick jag vara vaken längre än mina syskon och göra något själv med mamma. Jag vill göra så för Lucas också, men när mamma gjorde det med mig så var jag lite äldre än vad Lucas var.

Jag gillade att pyssla med PlayMais. Jag tror jag ska försöka ska googla och se om jag kan hitta en PlayMais beskrivning på en tomte, det hade varit jättekul att bygga en tomte ju 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här