Promenad i skogen

Idag hade jag egentligen planerat att träna, men eftersom Jair och Lucas var iväg nästan hela dagen idag också så kände jag att jag ville göra något kul med Lucas istället så jag, Lucas, Isadora och min mamma och hennes vovve gick ut på en 5 km lång promenad. Lucas var lite tröttare idag annars hade vi nog gått längre (i måndags gick vi 8 km!). Lucas åker ju på sin springcykel så då går det undan 🙂

Jag är lite besviken på mig själv att jag inte kommit iväg på nåt träningspass ännu för det blir nog inga bättre tillfällen i slutet på veckan heller, men struntsamma, jag har ju ändå hållt igång kroppen genom promenader. Jag ska försöka komma iväg på nåt träningspass till helgen i alla fall 🙂

   
 

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här