Okategoriserade

Pressfrukost med Stena Line

Imorse vaknade jag strax innan 6 av att någon sparkade på mig var femte minut. Det var Lucas som sov oroligt. Först trodde jag att han var på väg att bli förkyld igen för då brukar han alltid sova så här konstigt, men när han väl vaknade så var han pigg och glad som vanligt. Det gjorde inget att det blev morgon så tidigt, jag skulle ändå upp och göra mig i ordning för idag så skulle vi på pressfrukost med Stena Line – eller Santa Line som det heter nu under julen 🙂 Ja, för julen har precis dragit igång ombord.

  
  
Under pressfrukosten så bjöds vi på julig frukost under tiden som Stena Line presenterade sina olika julresor med julklappsshopping och julbord ombord på båten. Dom berättade även om sin populära resa till badhotellet The Reef. Just den resan har jag tänkt många gånger att jag gärna vill göra. Jag tror verkligen att Lucas hade uppskattat det.

  
Idag var det även en livs levande ren inne i terminalen, renen Frost 🙂 Lucas var inte så jätteintresserad för han hade just fått två julklappar av tomten så det var bara jag och Isadora som fick en bild med renen 🙂

  
Det var inte bara barnen som fick en förtidig julklapp, mamman fick så klart en goodiebag med sig hem hon också 🙂

  

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.