Okategoriserade

Premiär i babygymmet

Isadora är fortfarande inte vaken så mycket, men idag var första gången som hon var vaken och kikade nyfiket omkring sig en liten stund och då la jag henne i babygymmet. Det verkade hon gilla ❤ Hon blev alldeles stilla och tittade runt en bra stund och jag fick lite tid att leka med Lucas under tiden Jair var på toa.

Jag har läst nånstans att dom första färgerna som spädbarn kan se är röd, vit och svart, fast jag vet inte om det stämmer. Men som ni ser så är det här babygymmet väldigt färgglatt och fullt av färgkontraster. Jag märkte även att hennes ögon drogs till det som rörde sig som dom dinglande leksakerna. När jag drog i snöret till den hoande ugglan så reagerade hon också och tittade var ljudet kom ifrån.

Vi provade även mobilfickan 🙂 Jag har längtat efter att få prova den faktiskt! Jag gjorde en liten video bara för att testa, kolla här ovan 🙂 Den kommer säkert bli ännu roligare när hon upptäcker sig själv i spegeln 🙂

Mobilfickan kunde varit lite rymligare för jag var tvungen att ta av mitt mobilskal för att få i mobilen. Sen hade det inte varit fel om det fanns nån slags öppning i fickan så att man kunde trycka på avtryckaren för att fota, nu måste man nämligen sätta på video innan man stoppar i telefonen i fickan eftersom man inte kommer åt något alls på skärmen när den ligger i fickan.

Jag tycker mobilfickan med spegeln är en jättekul uppfinning så den kommer vi nog använda mer framöver 🙂


Det är inte bara Isadora som babygymmar. Lucas tycker också att babygymmet är kul 🙂 Han vill gärna att Isadora ska vara med när han ligger där i 🙂 finaste storebror!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.