Playdate på Plikta

Idag har varit full rulle hela dagen. Ja, från det att vi vaknade tills klockan 22 på kvällen faktiskt 🙂

 Idag gjorde vi en utflykt till Slottsskogen tillsammans med Siranee, Måns, Tilda och lilla “Prim”. Vi gick till lekplatsen Plikta och det var nog det bästa vi har gjort på länge haha! Barnen lekte först med papporna och utforskade hela lekplatsen medan vi mammor passade bebisarna som sov i vagnarna. Det var en riktig hit! Barnen hade jättekul och vi föräldrar också 🙂


  
När vi skulle gå och äta så ville Lucas absolut inte lämna lekplatsen. Vi hade faktiskt riktigt svårt att få med honom därifrån! Jag kan ärligt säga att vi aldrig har haft så svårt att lämna en lekplats eller någon plats överhuvudtaget som vi hade idag. Lucas brydde sig verkligen inte om vi lämnade honom där eller inte. Vi måste absolut åka dit snart igen!

Vi gick till Björngårdsvillan och fikade. Jag har varit där en gång förut, men då hade dom helt annan mat. Nu kändes det som dom hade bytt ägare eller nåt för nu var det mycket mer unikt och spännande. Dom har yoghurtglass med massor av spännande tillbehör och goda och annorlunda våfflor. Jag var väldigt lockad att ta en efterrättsvåffla, men eftersom jag var hungrig så valde jag det “nyttigare” alternativet som var en våffla med curry kyckling och mango 🙂 Fy farao vad smarrigt det var!

 När vi satt där på Björngårdsvillan så ringde Jairs bror och berättade att han kunde komma på Isadoras dop om vi bokar den 29:e maj, så sagt och gjort, vi ringde kyrkan bokade på direkten. När vi kom hem så hjälpte vi Jairs bror och hans fru att boka biljetter till Sverige så det tog en bra stund. När det var klart gjorde vi en annan stor grej, vi ansökte om att Jair skulle få bli svensk!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här