Okategoriserade

Playdate och workshop

Idag somnade barnen ovanligt lätt. Isadora sov bara en gång på förmiddagen så hon däckade redan vid 19. Jag behövde inte ens stå kvar vid hennes säng, hon somnade helt själv. Lucas var också trött. Han och jag satt upp en timme till efter att jag hade lagt Isadora och när han började gnugga ögonen efter en halvtimme så började jag runda av. När vi la oss i sängen så orkade han inte vara med i böckerna som jag läste som han brukar vara. Han brukar själv läsa dom olika föremålen som Pino ska ha med sig och peka på olika saker, men nu la han sig på sidan och tittade knappt i boken men ville ändå att jag skulle läsa. Direkt när jag stängde boken så somnade han. Det var nästan som att trycka på en knapp. Så ikväll har jag egentid 🙂 Jag har ägnat tiden att svara på lite mail, dricka ett glas rött (fantastiskt att vara sin egen chef måste jag säga :P) och nu ska jag berätta vad vi har gjort idag 🙂

Jag och barnen har varit och besökt en annan familj som jag har lärt känna via bloggen faktiskt. Dom har nyligen flyttat till hus så vi var och träffade dom i sitt nya hus som var enormt! Vårt lilla hus är ju perfekt för oss just nu, men jag måste säga att jag ändå blev lite sugen på att köpa lite större ändå. Båda föräldrarna hade till och med egna kontor – stora såna! Och ett abnormt lekrum! Herregud vilken dröm!! Men det blir ingen flytt för oss, inte än på länge hoppas jag. När det kommer fler barn så får dom dela rum istället. Vi har ju faktiskt ett extra rum i källaren som något barn kan flytta in i när barnen behöver mer privatliv i tonåren.

Vi hade jättekul hemma hos våra vänner. Pappan i familjen är fantastisk med barnen och fick dom att skratta hejdlöst! Isadora var den enda som var lite blyg och svårflörtad men även hon busade lite 🙂 På vägen hem i bilen somnade Lucas till, men Isadora höll sig vaken hela vägen.

   
    
 
Direkt efter att jag hade släppt av barnen hemma med Jair så åkte jag till en Workshop i stan som Siranee och Johanna hade anordnat. Den var väldigt givande och jag fick med mig flera tips hem 🙂 Det hjälper verkligen att diskutera med andra för att komma framåt 🙂

  

2 Comments

  • Emma

    Hej, bor din syster fortfarande hemma hos er? Tyckte att det lät så mysigt men har inte sett att du har skrivit något om det.
    Tack för en bra blogg ?

    • Emma - På Smällen!

      Hej! Njae, alla hennes saker och kläder och allt bor här fortfarande, men jobbet hon provjobbar på här i området var inte bra så nu är hon och provjobbar i Mölndal där mamma bor. Om jobbet i Mölndal är bra så kommer hon flytta till mamma istället. Så himla trist 🙁 men jag förstår henne samtidigt. Man spenderar många timmar på jobbet och då måste man trivas och resvägen är nästan en timme kollektivt från oss till Mölndal…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.