Okategoriserade

Pappa är sjuk

Känns inte alls bra… Min pappa, blivande morfar har lunginflammation o har legat på sjukhus sen förra fredagen. Han har både vatten i lungorna o blodförgiftning och ska antagligen opereras imorgon. Jag ska försöka ringa imorgonbitti o prata med honom för han hade varit kontaktbar idag. Han är såpass ung han har ju inte ens fyllt 50, så det känns så sjukt att han är så här sjuk!!!!

Pappa bli frisk!!! Och sen när du har blivit frisk får du banne mig ta bättre hand om dig själv!!!

6 Comments

  • cia

    för att börja så hoppas jag din pappa krya på dig och friskar till sig i lagom tid till julafton! 🙂

    Magen börjar bli ivägen nu, det är inte lätt att luta sig fram eller sätta sig ner för att hjälpa de gamla i jobbet på och av med stödstrumpor och att graciöst ta sig upp igen haha!
    jag fick ge 150kr för mössan och 1300kr för skorna, ganska dyrt tycker jag men jag har nog aldrig haft så bekväma och varma vinterskor så lätt ett bra köp!
    Ja tyvärr är ju sån fotografering dyrt och jag har turen att ha både en kusin och en vän med studio och bra ideer men om du själv inte har någon så tänk på att det blir ett återstående minne livet ut. Min kusin ångrar sig jättemycket att hon inte fotade sin mage, hon hann inte då hon födde för tidigt och så blev det aldrig av! Så även om det är dyrt så kan det vara värt det 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.