På besök i Gråbo

Idag har vi varit iväg på en utflykt till Gråbo utanför Lerum. Vi besökte en mamma som också bloggade när jag väntade Lucas, så det var via bloggen vi lärde känna varandra. Jag blir lite nostalgisk när jag blickar tillbaka på min första graviditet då jag bara hade mig själv att tänka på. Jag minns hur jag noggrant följde alla möjliga bloggar, bl.a. Josephine. Jag minns hur speciellt det kändes när HON hade fött sin son och att jag tyckte att jag kände igen mig lite i förlossningsrummet som jag själv hamnade i 3 månader senare. Fast jag vet inte om vi hade samma rum, det kanske bara kändes så eftersom jag hade visualiserat rummet så väl och alla rum kanske ser likadana ut på Östra, vad vet jag?

Idag var vi i alla fall och besökte deras alldeles nybyggda hus 🙂 Lucas tyckte det var jättekul med en utflykt och särskilt kul var det eftersom han har frågat efter Leon i en vecka 🙂 Barnen lekte väldigt bra tillsammans och efter nån timme så lekte dom helt själva inne på Leons rum med stängd dörr. När vi kom till rummet så hade dom byggt en koja med stolar och täcke, så gulligt 🙂

   
 Vi kom dit direkt efter lunch så barnen fick färgglada pannkakor till mellanmål. Smart, jag har aldrig tänkt på att man kan göra det lite roligare genom att lägga i karamellfärg. Det måste vi prova flera gånger 🙂 Förutom pannkakorna så hade Josephine verkligen ansträngt sig och bakat morotskaka med rosa glasyr, synd för mig att jag inte kunde äta den! Det är lite skämmigt att tacka nej tycker jag, men nu när det bara är 4 dagar kvar (snart 3) så måste jag hålla mig till kostprogrammet. Det går inte att ge vika för en sjukt smarrig kaka då.. 😛 Jag skulle i alla fall få receptet eftersom den morotskakan är glutenfri men saftig som en vanlig kaka 🙂 Jag försöker äta mindre gluten och min mamma är allergiker så det är bra med såna alternativ. Ni får säga till om ni skulle vara intresserade av receptet, i så fall frågar jag Josephine om jag får dela med mig 🙂

  

Tusen tack Josephine för en supermysig dag!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Marie Alvas mamma

    Vill jätte gärna ha receptet. Vi försöker undvika gluten så mycket som möjligt så nya recept är välkommet.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här