Ordning o reda!!

Före

Efter

Jag tycker det blev riktigt bra!! Nu slipper man ta emot alla grejer som ramlar ut när man öppnar o det är lätt o enkelt att hitta grejerna!!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Theresé

  Duktig du är och fint blev det! Att du har sån energi!
  Grattis igen till mysig bebismage! Jättekul att följa dig! Längtar tills jag själv ska ha barn!

  Svara
  • Emma

   Åhhh Therese! Gud va kul att du kikade in här! Ja, jag är överraskad av mig själv faktiskt! Så här mycket energi har jag inte haft på 2 år eller mer! Nu är det väl inte så långt kvar till du ska börja bild familj eller? Läste i din blogg, känns som du har skaffat rubbet, man, hus och hund! Det är väl bara barn som fattas?? Kramar!1

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här