Okategoriserade

Öppna förskolan i Tuve

Igår var jag med ”dom små” som jag brukar kalla William och Oliver, på öppna förskolan i Tuve för första gången. Jag har blivit rekommenderad den öppna förskolan många gånger, det enda jag ångrar är att jag inte gick dit tidigare! Det var först nu när två mammavänner, Emma och Sibel, berättade att dom brukar gå dit regelbundet som jag gick dit och det var verkligen så mysigt! Det kändes nästan som att resa tillbaka i tiden till föräldraledigheten med Lucas och Isadora! Det enda jag ångrar nu är att jag inte gick dit tidigare för nu flyttar vi ju snart… men å andra sidan så finns det ju en jättebra öppna förskola i Fjärås också! GUUUUUUUD så jag längtar efter flytten nu!

PS. Jag ska försöka bli lite bättre på att skriva korta inlägg nu istället för långa romaner..! Tack för alla era kommentarer på mitt inlägg om min skrivtorka!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.