Okategoriserade

Ont som f*n

Jag har så ont i munnen så det känns som jag ska tuppa av. Det är den där jäkla aften igen! Just nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Det liksom svartnar framför ögonen hela tiden för att det gör så förbannat ont så jag bara väntar på att värktabletterna ska börja fungera. Det är hemskt! Hatar afte!

5 Comments

 • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Åh usch då :(. Sonen hade det förut, var verkligen smärtsamt förstod jag. Har nog aldrig haft det själv :/

 • Solin

  Ajaj!! Är det blåsa i munnen?? Typ som en manet?? Vet inte vad det heter? Det gör så förbannat ont. Hade massor i tonåren. Ett år hade vi blåsor på tungan. Det gick runt i hela familjen. Det var också hemskt. Förstörde hela semestern!!

  • Emma - På Smällen!

   Usch det är så jobbigt! Som tur är verkar ingen av dom andra i familjen ha afte. Jag tror att det är ärftligt men själva blåsorna smittar inte (om jag minns rätt). Det är många som får afte när dom är förkylda eller istället för förkylning så det var säkert därför smittan vandrade runt i familjen. Hoppas verkligen jag blir av med mina blåser innan vår resa…

 • Linda

  Hej! Har du provat xylocain? Jag har provat det på blåsor på tungan och det hjälpte jättebra.Borde hjälpa på blåsor även på andra ställen i munnen (?) Men ta det inte precis före du ska äta, eftersom du kan bita dig, det är ju som bedövning… Det är receptfritt på apoteket.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.