Okategoriserade

Olika sätt att följa på

Hej på er alla fina därute!

Jag är så otroligt tacksam över varenda en av er som läser min blogg. Ni är så underbara, kloka och smarta och jag hoppas ni vet att ni inte alltid behöver tycka likadant. Jag tycker att jag utvecklas väldigt mycket som människa av att få ta del av fler åsikter i olika ämnen än att bara få medhåll. Jag tycker och tänker väldigt olikt nu om man jämför med 2012-2013 när jag började blogga och jag tror det beror mycket på kommunikationen jag har med er.

Jag tänkte passa på att berätta att det finns olika sätt att följa mig och min blogg på som kanske underlättar för er 🙂

Jag har en facebooksida: På Smällen

Instagram: @pasmallen.nu

Youtube: På Smällen

Bloggen kan följas via Facebooksidan och via dom här verktygen:

Bloglovin

Blogkeen

Feedly

Spara som en ”app” på hemskärmen

Prenumerera och få e-post med nya inlägg (lämna en kommentar och klicka i boxen ”meddela mig om nya inlägg via e-post”)

Ni väljer själva hur ni följer – jag är tacksam för att ni gör det ❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.