Okategoriserade

Och vinnaren är…

Igår avslutades tävlingen om Hästen Trotter från Lamaze! Ni var 66 som var med och tävla innan tävlingstiden hade gått ut. Jättekul!!! Nästan nytt rekord!

20131114-110525.jpg

Vinnaren i den här tävlingen är bara någon månad yngre än Lucas och vann med den här motiveringen:

”Hej tant Emma! Det bästa min mamma köpt till mig är bärselen. Du vet, jag gillar inte att åka vagnen eller vara själv för mycket, jag vill ju vara nära mamsen. För min del räcker det att hon bär mig men hon börjar tycka jag är tung. Tung, jag?! Jaja, bara jag får mysa så är jag nöjd:) Kramar Emilio (och hans mamma Sandra)”

Grattis Emilio! Ett vinnarmail är på väg till dig!

6 Comments

 • Jennifer

  Vill inte alls verka otrevlig å så men är inte det en av dina favoritbloggar? Vann inte du ett vagnhänge till gravidbolan av henne? Nu vet jag inte om set är så men uppfattas så i alla fall… :/ tycker det är tråkigt när bloggare favoriserar varandra då känns det liksom lite meningslöst med en tävling. Förlåt, vill inte alls verka otrevlig eller så bara en fundering jag har. Utöver det så älskar jag din blogg. 🙂

  • EmmaEmma

   Fy vad tråkigt att du direkt tänker att jag är oärlig!!!!!!! Ärligare människa än mig får du leta efter!! Den här tjejen har tävlat på min blogg väldigt många gånger och aldrig vunnit något innan, hon har varit med och tävlat både före och efter jag vann vagnhänget på hennes blogg. Jag läste allas motiveringar väldigt noga, men tyckte att just hennes stod ut mest. Jag har många vänner som jag umgås med i verkliga livet som deltagit i den här tävlingen (och andra också), men jag har aldrig favoriserat någon i nån av mina tävlingar. Så nej, det är verkligen inte meningslöst att delta i mina tävlingar! Innan har jag alltid lottat fram vinnaren för att inte hamna i den här situationen, men det bryter tydligen mot lotterilagen. Synd men så är det!

   Kul att du gillar min blogg och jag hoppas du fortsätter att prova lyckan!

   • EmmaEmma

    Jag förstår det där med att vissa favoriserar. Det gör jag. Det finns bloggar som jag inte tävlar på längre för att jag är övertygad om att det redan är uppgjort. Fast jag har ju såklart inga bevis, inte mer än magkänslan 😛 Men på min blogg är det inte så.

    Tänk också på att om inte nån annan bloggare får vinna så är det ju ingen idé för dom att vara med och tävla heller då ju…!

 • Jennifer

  Tack för svaret. Jag ville som sagt inte vara otrevlig, bara en fundering jag hade. Du har nog rätt i att motiveringen stod ut lite då det var emilio som skev och inte mamman. Jag fick nog ett nytt perspektiv nu då du skrev att det ju annars inte är någon ide för bloggare att tävla. Hade faktiskt inte tänkt på det. Kram

  • EmmaEmma

   Vad bra Jennifer! Jag tyckte inte att du var otrevlig men det där med rättvisa ligger mig varmt om hjärtat så orättvis är något jag verkligen inte vill vara!

   Och tack lillalady för tipset! Jag ska försöka få till så att företagen utser vinnare istället. Jag vill att alla ska ha lika mycket chans att vinna så jag tycker det är väldigt synd att man inte kan få lotta ut vinnare.

 • lillalady

  Ett tips när det gäller tävlingar. Jag låter alltid företagen utse vinnaren. Så även om folk jag känner eller andra bloggar jag läser är med så är det inte jag som har valt vinnaren, och det känns ganska bra om någon ifrågasätter vinnaren 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.