Nyklippt + 20% rabatt hos frisör i Göteborg

– Samarbete med Belle Michelle Studios –

Igår var jag och fräschade till kalufsen hos Belle Michelle Studios. Det var verkligen på tiden för nu är det snart 6 månader sen som jag klippte mig sist! Det är på tok för länge, jag borde gå och fräscha till topparna var tredje månad för att få ett jämnt och friskt hår, men jag har verkligen inte haft tid. Mitt hår har känts ganska torrt och slitet ett tag så jag har bokat en Olaplex-behandling i samband med klippningen.

org_dsc01734

Jag älskar verkligen hur mjukt och lent det blir av Olaplex-behandlingen. Just den behandlingen är speciellt bra när man bleker eller permanentar sitt hår. Så här skriver Belle Michelle Studios om Olaplex-behandlingen:

“Olaplex är en unik och patenteras molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité.”

Efter behandlingen var det dags för min frisör Rebecca att klippa mitt hår. Hon kändes bekant på något vis men jag kunde inte sätta fingret på varför förrän det visade sig att hon också kommer från Borås 🙂 Vilket sammanträffande!

Kolla vad snyggt och fräscht mitt hår blev efter klippningen! Jag är så nöjd och jag älskar hur lent det är. Det är svårt att låta bli att pilla i håret nu när det är sådär babylent 🙂

org_dsc01737
org_dsc01738

Är du också sugen på att klippa dig eller vill du göra någon behandling? I så fall har jag en jättefin rabatt till dig! Just nu får du 20% rabatt med koden”PÅSMÄLLEN20”. Koden anger du när du bokar på telefon eller via bokadirekt. Erbjudandet gäller till och med 15:e april på alla tjänster utom hairtalk, botox och fillers, passa på! Detta är verkligen ett supererbjudande! Hur ofta får man rabatt hos frisören i vanliga fall?

org_dsc01740

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Ylva

  Det är jämförelsevis dyrt enligt min uppfattning. Men har man ekonomi så kanske det är värt det.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej! Jag brukar betala minst 500 kr för att klippa mitt hår var jag än klipper mig, hos Belle Michelle Studios kostar det 480 kr med rabatten så jag tycker det är schysst pris. Dessutom är det duktiga frisörer och bra service ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här