Nyfiken på dagis

Vet ni, det är sååååå himla gulligt när jag lämnar Isadora på förskolan. Hon pussar och kramar William och vinkar hejdå, men han är inte alls med på noterna. Han tar emot hennes pussar och kramar, men sen är han redo att gå in med henne. Haha! Jag ser att han är nyfiken och dom andra barnen är nyfikna på honom och kommer gärna fram. Fröknarna frågar ofta när han ska börja, men jag är inte redo att släppa honom riktigt än 🙂 Nej, jag vill helst ha honom kvar hemma länge till, men minst tills han blir två år, särskilt nu när det blivit så roligt att vara hemma igen 🙂

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. KarinH

  Benjamin är inte så glad åt att lämna Alexandra på morgonen, så hon har fått börja vinka i fönstret för hans skull.
  När vi hämtar är han gladare & springer in & hämtar henne. Ibland leker han en stund med det hon höll på med. Både personalen & de andra barnen är så fina med honom, nästan så han har blivit avdelningens maskot. 😁💜
  Han får på sätt & vis en lååååång inskolning. 😉

  Svara
 2. Elin

  Ja, snälla! Ha ditt barn hemma så länge du kan! Det är det absolut bästa för barnet! ❤️ Så ledsen för denna utveckling vi har i samhället, där det bara är arbete och karriär som räknas istället för tid med våra barn! Från någon som varit hemma med barnen i 7år!

  Svara
  • Emma

   Asså Isadora VILL ju vara på förskolan. Alla hennes kompisar är där och hon blir besviken när hon inte får gå dit på så länge. Hon har varit där 1 gång på 3 veckor nu… Och då gör jag ROLIGA saker på dagarna och har hittat två mammor med barn i hennes ålder.

   Jag är också för att vara hemmaföräldrar och ta hand om sina barn istället för att låta förskolan uppfostra dom, men jag tänker att sociala möten med egenvalda kompisar utan föräldrar är också viktigt. Isadora är såpass stor nu så jag ser ingen fördel för henne att enbart vara hemma längre.

   Svara
  • Emma

   Asså Isadora VILL ju vara på förskolan. Alla hennes kompisar är där och hon blir besviken när hon inte får gå dit på så länge. Hon har varit där 1 gång på 3 veckor nu… Och då gör jag ROLIGA saker på dagarna och har hittat två mammor med barn i hennes ålder.

   Jag är också för att vara hemmaföräldrar och ta hand om sina barn istället för att låta förskolan uppfostra dom, men jag tänker att sociala möten med egenvalda kompisar utan föräldrar är också viktigt. Isadora är såpass stor nu så jag ser ingen fördel för henne att enbart vara hemma längre.

   Men jag förstår vad du menar och tycker också som du med utvecklingen. Framför allt tycker jag det är problematiskt att samhället ”tvingar” tillbaka föräldrar, främst mammor, på olika sätt och det är karriär som gäller för att man ska passa in i normen även om det enda man vill är att vara hemma med sina barn.

   Svara
 3. Johanna

  Jag är helt för förskola om det är ett bra ställe. Min dotter älskar sina pedagoger och kompisar, det hon får uppleva på förskolan kan jag inte ge henne hemma (men hemma får hon ju andra upplevelser). Hur som, vill/kan/har du koll på att William kan gå några timmar nån/några dagar i veckan? Jag tänkte bara säga det 😅

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här