Okategoriserade

Nya vårskor – kampanj köp 3 betala för 2

Nya vårskor – kampanj köp 3 betala för 2

– I samarbete med Footway

Idag känns det som att våren kom hit på riktigt! Vi har suttit ute på altanen och njutit av solen medan barnen har lekt i trädgården. Imorgon åker vårkläderna ner från vinden. Jag har längtat så mycket! Vita jeans, solbrillor, sneakers och utelek. Nu när det blir ny årstid så behöver garderoberna fräschas upp lite. Jag villhöver (älskar det ordet) en massa saker och barnen behöver nytt av nästan allt eftersom dom växer så att det knakar! Isadora fick precis sina första skor! Det blev ett par rosa lära-gå-skor från Kavat, helt bedårande!

Lucas fick också ett par nya Kavat eftersom han har växt ur sina skor som han hade förra året. Detta året fick han ett par helvita Kavat med snörning och kardborre stängning, Kavat Västerby XC. Han blev tokkär och tog på sig dom på en gång och gick ut och blåste såpbubblor på baksidan 🙂

Den här gången var det inte bara barnen som fick nya skor utan även mamman fick uppgradera sin skogarderob med ett par ursnygga rosa sneakers från Gant med gulddetalj på hälen. Alltså!!! Hur superdupersnygga är inte dessa, jag är sååå sjukt nöjd!

Och vet ni? Just nu har Footway en grym kampanj – köp 3 betala för 2! Passa på att unna er ett par nya skor, det är ju inte varje dag vi föräldrar kan prioritera något vi villhöver men om man ändå ska köpa skor till två barn så kan man ju lika gärna ta ett par till sig själv också 🙂 Jag har lovat Jair ett par skor till honom också så vi kanske passar på att göra en till beställning nu när det ändå är kampanj. Det hade varit kul att hitta något som liknar Lucas skor så att Jair och Lucas kan matcha, jag och Isadora matchar ju lite med våra rosa skor 🙂

One Comment

  • Marie Alvas mamma

    Så snygga skor ?
    På tal om att växa skulle vara roligt att veta vad dina barn har för klädstorlek nu. A har 104 än men det börjar bli litet och 110 är för stort. Tycker att hon alltid hamnar mellan storlekar haha.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.