Okategoriserade

Nu kan andra se magen!

Jag berättade för en liten del av min grupp (dom som jag jobbar med) på jobbet o min chef att jag är gravid redan i vecka 11. För resten av alla på jobbet har jag inte sagt något, så jag har hållit på med ett litet experiment. Jag ville veta i vilken vecka min mage var tillräckligt stor för att andra ska se att jag är gravid. Än är inte magen tillräckligt stor för att folk ska våga gå fram till mig o gratulera mig o så, men iaf två, en man och en kvinna, har frågat mina kollegor om Emma är gravid eller bara ätit för mkt sushi!! Hehe!!! 😀 kvinnan frågade förra veckan o då var jag i vecka 16 och ku är jag i vecka 17.

Nu är jag bara nyfiken på när min mage kommer vara tillräckligt stor för att folk ska veta till 100% utan att fråga någon annan först 🙂

4 Comments

  • Sara

    Hej:) hittade till din blogg, tycker det är roligt att läsa gravidbloggar! Jag är oxå gravid och det är beräknat till 7 mars!:) det är så spännande! Ville bara säga grattis Iaf!

  • Emma

    Åhh va roligt! Grattis till din bebbe i magen också! Va roligt att du också ska ha i mars! Ja, visst är det spännande!!! Varje dag när jag vakna undrar jag om nåt spännande ska hända i magen 🙂

  • Tessan

    Det är så roligt när magen verkligen ser ut som en gravidmage & att andra frågar om den 🙂 När jag var vid din vecka så såg jag mest lönnfet ut men nu syns det äntligen att det bor en bebis där inne, & jag blir alltid lika glad & stolt när någon frågar mig om det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.