Okategoriserade

Nu får jag äta!!!!!

Yeah!!!! Äntligen så får jag äta!!!! Jag är så lycklig!!!! Vid 10 idag fick jag börja med flytande mat och nu får jag äntligen äta vad jag vill!!! Mmmmm!!!! Hoppas det kommer nåt gott ikväll. Igår var jag väldigt sugen på hamburgare, men nu tror jag att det skulle bli alldeles för mastigt för mig så jag har bestämt mig för att äta maten som finns här. Mamma kommer i alla fall med bud med choklad och lite annat gott jag har beställt. Nåt gott måste jag ju få i allt det här eländet.

20140903-162825-59305107.jpg

Först var det meningen att jag skulle hem idag. Dom har inte kommit på varför jag har ont och nu har jag inte ont längre. Men sen bestämde överläkaren att jag skulle vara kvar för att fortsätta få antibiotika och för observation. Så nu blir jag kvar till i alla fall morgonförmiddag. Hoppas hoppas jag får komma hem sen. Nu saknar jag Lucas så mycket så att jag vill gråta! Och jag saknar Jair också, men den där lilla gubben som ropar mamma, ja, han saknar jag sjukt mycket!!!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.