Okategoriserade

Nu är det nära!

Nu måste ju Isadora lära sig att gå när som helst! Vi gå-tränar inte Isadora som vi gjorde med Lucas när han blev 1 år, men jag tar tillfället i akt att låta henne gå själv när vi är utomhus och ska gå till eller ifrån bilen. Det är ganska lite träning, men jag märker att det gör skillnad. I början så gick hon bara om hon fick hålla mig i båda händerna, efter ett par gånger så gick hon om hon fick hålla mig i ena handen och nu har vi kommit så långt att hon går även när hon får hålla Lucas i handen trots att han inte ger lika stabilt stöd. Det går lite långsammare när Lucas håller, men hon går framåt och sätter sig inte ner hela tiden som hon gjorde i början.

I söndags tyckte jag att jag såg henne gå två små steg i ögonvrån, men jag är så osäker så jag vågar verkligen inte svära på vad jag såg. BVC sa att hon säkert tränar i smyg, när jag inte ser henne hahaha! Nä, men skämt åsido så lär hon sig att gå vilken dag som helst nu 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.