Okategoriserade

Nöjd med gravidjackan

Jag lovade ju att återkomma och berätta om min nya gravidjacka från Mominstyle. Jag fick hem den lite innan helgen och har använt den varje dag nu! Jag har till och med hunnit få beröm för att den är så snygg 🙂


Höst- och vårjacka

Jag fick en fråga från en läsare som undrade om det är en höst- och vårjacka eller en vinterjacka. Jag tycker nog att detta är mer än höst- och vårjacka än en vinterjacka, men om man har en tjockare tröja under så kan man säkert ha den som en vinterjacka också, i alla fall om man bor i södra Sverige 🙂 Här i Göteborg funkar det ju bra 🙂

Storlek

Jag köpte storlek S, men jag tror faktiskt att jag hade kunnat ha storlek XS utan problem. Det är mycket plats kvar i jackan och det smiter inte alls åt runt gravidmagen, men jag tänkte att det är säkert bara en fördel att det finns lite extra plats när jag använder den som bärselejacka i höst 🙂 Jag önskar lite att jag hade kunnat trolla bort gravidmagen och testa jackan utan den här extra mellandelen för att se hur den sitter när man inte är gravid. Jag provade faktiskt, men magen är ju så stor och jackan som är figursydd gick inte alls att stänga då haha!!

Jag upplever ofta att gravidplagg är större i storleken än vanliga kläder och det var samma med den här jackan. Jackan är lite längre i ärmarna än vad en vanlig jacka är i storlek S.

Rabattkod!

Jag tänkte att jag får nog påminna er en sista gång om rabattkoden på Mom in Style som är exklusivt för er läsare 🙂 Rabattkoden är ”Påsmällen20” och ger 20% rabatt på ordinarie priser t.o.m. 31:a mars! Sista dagen är alltså torsdag!

/I samarbete med Mom in Style

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.