Okategoriserade

Nöjd med dagen idag!

Nu ligger jag i sängen jämte Lucas och bloggar det sista innan läggdags. Jag är så himla nöjd med dagen idag! Barnen har inte riktigt samarbetat med mig, men jag tycker att jag har tacklat det bra. När man är mamma till småbarn så prövas ens tålamod konstant och om man ska lyckas utföra saker så gäller det att tackla dom där prövningarna på rätt sätt 🙂

Jag har haft jätteroligt idag och så har jag fått mer gjort än vad jag fått på flera dagar. Det som jag ligger efter med nu är hemmet. Jair städade lite imorse och dammsög och så men det ligger fortfarande prylar överallt. Jag ska se om jag inte kan städa lite imorgon eller under helgen. Jag gillar att städa helt klart. Om man städar helt klart så kan man börja på ny kula sen, det går inte när man bara städat lite.

Förresten, har ni ätit nån chokladboll idag? Det var ju inte bara Barnsäkerhetens Dag idag, det var även chokladbollens dag idag 🙂 Jag och Lucas köpte varsin på konditoriet som ligger precis här 🙂

One Comment

  • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

    Låter som du hade en bra dag :). Blev ingen chokladboll för mig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.