Okategoriserade

Njuter i solen

Här har jag legat och göttat mig den här eftermiddagen medans barnen har härjat i trädgården. Ibland har jag fått sällskap av en liten mysig tjej som krupit upp jämte, men för det mesta har jag haft soffan för mig själv. Jag älskar verkligen vår trädgård och vår altan, den är allt jag har önskat mig!


Det enda som fattas nu är några flyttbara, helst ihopfällningsbara solstolar för då kan jag ligga trädgården. Haha! Vilken latmask jag låter som nu, men jag är ju igång dygnet runt, det behövs vilas ibland också 🙂

Nu ska jag ta bussen till stan och käka middag med aprilmammorna på Tacos & Tequila. Det är ett nytt ställe för mig så det blir jättespännande 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.