Newbie och bästa träningskompisen

Idag har jag och barnen varit på öppningen av Newbie Store på Frölunda Torg. Egentligen skulle vi varit på ett speciellt frukostevent för Åhléns också, men vi försov oss ganska rejält… så himla tråkigt för jag hade sett framemot det, men inte så konstigt med tanke på hur mina senaste två nätter har varit :’-(

Hur som helst så kom vi i alla fall iväg till öppningen och det var helt galet mycket folk. Kön ringlade igenom hela Frölunda Torg trots att Newbie inte ens hade något öppningserbjudande mer än att dom 100 första som handlade skulle få en goodiebag (som bestod av en vatten och ett litet kaningosedjur).

Bild lånad från Malin

Malin och Tanja stod och köade i en hel timme och då var dom inte ens i närheten av butiken när jag kom. Siranee kom också senare, men gav snabbt upp hon med. Det slutade med att vi alla fyra gick och fikade istället och spanade in butiken nästan 3 timmar senare för då var det ingen kö längre. Kan ni tänka er! Det är ju faktiskt helt galet!

Bilder lånade från Tanja

På vägen hem så stannade vi till på McDonald’s och åt. Väl hemma igen så tog Isadora sin tupplur och då passade jag på att sova lite också. Lucas var så mysig och låg och kramade mig på soffan hela tiden. När jag vaknade till liv igen så tjatade Lucas på mig om att få åka till träningen. Han ÄLSKAR barnpassningen där och eftersom jag tidigare på dagen sagt att vi skulle åka dit så får jag helt enkelt hålla mitt löfte. Min bästa träningskompis – tack för att du finns min lille kille 🙂 Om det inte hade varit för Lucas idag så hade jag aldrig samlat kraft att ta mig iväg.

Nu är det dags för sängen, jag är så trött att ögonen går i kors!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här