Okategoriserade

Nattens flygresa :(

Alltså fy fan! Vilken levande mardröm jag har gått igenom inatt! Det hela började med att jag hade lite rinnsnuva i ena näsborren. Ja, ni vet, så där irriterande som det är när det rinner lite då och då så att man tillslut för sätta en papperstuss i näsborren för att få stopp på det hela – precis så var det inatt. Men det var ingenting emot vad som hände kl 4 på natten, då vaknade jag nämligen upp med akut öronont! Jag ville på riktigt amputera bort hela örat – fy fasiken vad ont det gjorde!

Först försökte jag hålla mig lugn och gick ner och tog värktabletter och nässpray för glatta livet, men så fort jag la mig ner för att sova så kom smärtan tillbaka och jag var nära på att börja gråta och då har jag ändå ganska hög smärtgräns. Jag började febrilt googla och förstod att det förmodligen inte rör sig om öroninflammationen utan vätska i mellanörat. Jag har inte bara ont, utan jag hör knappt något på det örat. Det känns precis som att jag flugit flygplan inatt och att det var därför som jag har både ont och inte hör nåt. Jag kan även höra att det rinner vätska i örat så jag är ganska säker på att det inte är öroninflammation. Det jag har kallas för öronkatarr och går över av sig självt. Det enda jag kan göra är att smärtlindra, tryckutjämna, sitta upp och sova och vänta ut det. Jag satt upp och sov inatt och det var verkligen stor skillnad gentemot att ligga ner. Jag hade aldrig kunnat ligga ner och sova inatt.

Nu ska jag gå och ta en ipren innan allt blir värre igen 🙁 Barnen är hemma med mig idag, hoppas dom är lika snälla som igår..

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.