Nästan lite avundsjuk

Jag vet att jag har skrivit det förut, men jag är så fascinerad av Isadoras hår! Jag hade så gärna velat ha likadant hår som henne. Hennes hår är mjukt och fint, full av korkskruvar som inte trasslar sig. Hennes hår är verkligen minimalt med arbete, det enda som är jobbigt med hennes långa hår är när hon äter med utsläppt hår för då torkar hon av sig i håret 😛

img_9079
img_9078

Förutom dom fina lockarna så har hon naturliga slingor i sitt hår så på vissa ställen är hon faktiskt helt blond! Jag älskar hennes hår! Hoppas det alltid kommer vara sådär fint!

Nu räcker Isadoras hår nästan till rumpan om det är helt rakt, men det är bara när hon duschar som håret är rakt.

Jag hade också långt hår när jag var som Isadora så hon brås på sin mamma, helt klart! Lockarna kommer förmodligen från pappa eftersom mitt hår är jätterakt, men alla i min familj har lockigt hår förutom jag så det kan komma från min sida också 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Lin

  Hade sånt hår som barn, ett antal färgningar senare ser det inte ut så tyvärr. ? Sonen har ärvt mitt hår; ljust med mjuka lockar. Avis. ? Så vackert!

  Svara
 2. Malin

  Har ni klippt Isadoras hår någon gång? Känner ett barn vars hår var precis som Isadoras, med undantag för färgen, men när det klipptes försvann lockarna nästan helt.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nej det har vi inte, jag vågar pga just den anledningen. Lucas hade också väldigt lockigt innan vi började klippa honom. Nu är hans hår tjockt och strävt eller vad man ska säga, inte alls mjukt och lockigt längre..

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här