När Isadora kom till världen

Idag är det min lilla Isadoras födelsedag! Idag för två år sedan hade vi lyckan att bli föräldrar till denna fantastiska lilla tjej! Jag blir alldeles nostalgisk och gråtmild av att tänka på det! Jag blir lika rörd av båda mina barns födelsedagar, men Isadoras förlossning ligger närmare i tiden så det känns nästan lite ont i hjärtat när jag tänker på det. Det som gör ont är inte minnet av förlossningen i sig, utan den där eviga önskan jag har om att få uppleva mina förlossningar en gång till. Jag vet, jag är skitknäpp! Och Isadoras förlossningen gjorde ju till och med ondare än Lucas förlossning så varför skulle jag vilja uppleva den igen?! Haha! Jag antar att det är för att vi kvinnor glömmer bort hur det känns att ha värkar och då längtar vi tillbaka eller till en ny förlossning. Jag tror vi kvinnor är programmerade så, eller är jag helt ensam om detta?

Här är en video med dom vackra bilderna som Wanderings tog under Isadoras förlossning. Ni som inte har sett den, måste se den! Det är en otroligt vacker video och inget läskigt är med!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Anna

  Tyckte också förlossningen var helt fantastiskt! Skulle lätt kunna vara gravid och föda igen men vill inte ha fler barn just nu pga sömnbristen och allt annat en bebis orsakar ? Jag drömde faktiskt alldeles nyss att jag födde och jag kände verkligen värkarna! Vaknade och hade puls haha. Nu minns jag igen hur det kändes, ajaj.

  Svara
 2. Anna J

  Jag är gravid i vecka 15 med andra barnet och både längtar efter förlossningen och skräms lite av att gå igenom det igen.

  Förlossningen är en häftig upplevelse som jag gärna går igenom igen, men samtidigt är jag lite rädd för smärtan och den totala utmaningen (nu när jag vet vad som komma skall). ☺️

  Svara
 3. Gittan

  Jag har oxå blivit helt nostalgisk vid barnens födelsedagar och har hela tiden velat uppleva allt igen, både graviditet och förlossning. Men de har mattats av med tiden tkr jag. Nu när dottern fyllde fem för någon vecka sedan så kändes de för första gången inte “jobbigt”. Jag har alltid velat ha 3 barn och ännu mer efter första då jag inget hellre ville än att få uppleva allt igen. Efter andra så va de likadant. Men nu fyller andra 3 år i sommar och för första gången vet jag inte om jag vill ha en trea längre. De vill jag nog, men på ett sätt är de ganska härligt när de blir större oxå ? Jag känner mig inte klar egentligen men mer tillfreds och lite rädd igen för förlossning och graviditet ??

  Svara
 4. Anke

  Haha ja som min käre bättre hälft brukar säga ”om man inte skulle glömma smärtan så skulle man inte göra om det, då skulle alla bara få ett barn”.. och så sant, jag har liksom glömt bort smärtan och att jag hade konstant värkar utan paus (fick dropp för värkarna avtog och vattnet hade gått över 24h innan) från 9-15:15 innan krystvärkarna satt igång.. men jag minns inte att det var typ en hel arbetsdag om man ser det så ?

  Och såklart:
  HIPP HIPP HURRA och stort grattis på din 2-års dag lilla söta Isadora! ???

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här