Okategoriserade

Någon har betalat med mitt kontokort!

Någon har kopierat och handlat på mitt kort! Jag fick ett sms idag att jag skulle kontakta SEBs spärrservice rörande transaktioner på mitt kort. Jag loggade först in på min internetbank och kollade och allt verkade stämma, men när jag ringde till banken så berättade dom att någon hade använt mitt kort på Interflora i Bromma och spelat bort pengar på nån spelsajt!!! Det var verkligen inte jag, jag satt ju på jobbet här i Göteborg! Herregud hur kan det här ha hänt undrar jag?! Banken trodde att någon av alla nätsidor jag handlar på hade blivit hackade. Vilken tur att banken såg detta och att pengar aldrig drogs från mitt konto! Men undrar hur dom upptäckte detta? Va det en väldigt stor summa som personen hade spelat bort på nätet? Eller var det Interflora i Bromma som avslöjde eftersom jag köpt lunch på kortet här i göteborg samma dag? Hmmmm….

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.