Myyyyyyskväll!

Ikväll har jag och Veronica myskväll! Vi hjälptes åt att lägga barnen och läsa godnattsaga. Jag har tagit med en flaska rosé, svängt förbi Saluhallen och köpt ostar och salami och Veronica kompletterade med avokado, parmaskinka, pinjenötter och massor av annat gott. Vi har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord, men ganska mycket handlar om att vi båda är ensamma singelmammor. Det är så skönt att ha en vän som lever ungefär samma liv som mig.

img_1373
img_1372
img_1375

Nu har Veronica satt sig på golvet för att Halloweenpyssla, men jag ska faktiskt vara oartig och gå och lägga mig för jag har varit så trött idag. Ja, när jag kom hem så somnade jag faktiskt på toaletten! Vem gör det ens? Jag vaknade till av att min mobil började ringa och då hade det gått 5 minuter. Fy vad det var läskigt! Jag fattar egentligen inte varför jag är så trött, men det kanske är för att jag inte är helt frisk. Jag är fortfarande lite förkyld. Jaja, nog om det för nu ska jag sova. Gonatt! 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Elin

    Det har hänt mycket för dig, hela ditt liv har förändrats! Och lite förkylning på de, så klart kroppen blir trött ☺️ Du kanske slappnar av nu, då kommer tröttheten!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här