Mysigt slut på dagen

Nu sitter jag på soffan och varvar ner en stund i ett alldeles tyst hus innan jag ska krypa ner i sängen jag också. Jag har precis duschat och vill att håret ska hinna torka lite grann innan jag lägger mig. Jag duschade alltid på morgonen förut för att jag tyckte jag vaknade till mer då, men nu har jag upptäckt hur härligt det är att gå och lägga sig nyduschad och insmord. Det är ju underbart! Ikväll gjorde jag det inte bara för att det var skönt, jag var tvungen att duscha för hela jag luktade grill. Jair grillade hemmagjorda hamburgare förut idag och av nån anledning så blåste det in väldigt mycket rök. Alla kläder som låg framme på både mellanplan och övervåning luktar grill nu. Haha! Ja, brandlarmet i köket gick faktiskt, trots att det var på baksidan som Jair grillade.

Ian och Isadora sitter och tittar när Jair grillar

Gud så gott det var med hamburgarna idag! Jair är riktigt duktig på att få köttet saftigt, han skulle nog kunna sälja såna burgare 🙂

Nämen, nu ska jag stänga ner och gå upp till Lucas och lägga mig. Det är skönt att lägga sig i tid för en gångs skull 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Sama

  Tänkt på det på några bilder innan också – har Ian tatuerat in era barns namn? Så mysigt isf 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja, när vi var nere i Brasilien när Lucas var bebis så blev Ian väldigt förtjust i honom. Ian lekte med honom jämt! När han fyllde 16 år och fick tatuera sig så var Lucas namn en av dom första han gjorde. Han har inte tatuerat in Isadoras namn och jag uppmuntrar det inte heller för jag är rädd att han ska ångra sig en dag. Jag blev väldigt rörd när han tatuerade in Lucas namn, inte ens jag har gjort det än… Haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här