Okategoriserade

Mina glasögon från Smarteyes

Jag trodde faktiskt aldrig att det skulle vara en så stor skillnad mellan glasögon och inga glasögon för mig. Särskilt inte eftersom optikern på Smarteyes sa att jag hade minimalt med synfel. Jag har alltid haft terminalglasögon/läsglasögon men jag har inte alltid använt dom eftersom jag inte har märkt så stor skillnad. Men nu är det en enorm skillnad!! Med glasögonen på så är allt på dataskärmen glasklart, inget mera suddigt!

En annan anledning till att jag inte har använt glasögon är för att alla jag har haft har gjort ont bakom öronen och på näsan när jag använt dom länge. Då har jag haft stålbågar med såna där silikonkuddar på näsan. Nu har jag ett par i plast som sitter som gjutna på min näsa och bakom öronen! Så skönt att slippa vänja sig och ha den där omställningstiden med glasögonen. Jag är kanonnöjd 🙂

IMG_2575.JPG
Passar jag i glasögon?

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.