Okategoriserade

Min och barnens söndag

Nu ligger båda barnen och sover och jag sitter här och käkar mögelost och dricker ett litet glas vin. Söndagar är den tuffaste dagen på hela veckan så jag försöker unna mig lite lyx när jag har lagt båda barnen. Idag har vi bara varit hemma. Jag kände att jag varken orkade eller ville göra nånting och det kändes bra att få vila upp sig en dag 🙂 Jair gick upp klockan 17.00 idag så han var bara med oss i 1 timme och 40 minuter, sen gick han till jobbet. Vi hann i alla fall med en familjefika. 🙂

Jair kände sig lite krasslig idag, han trodde att han hade feber, antagligen pga vaccinet, men han är inte den som sjukskriver sig i första taget så han gick till jobbet med både ipren och alvedon. Stackarn! Inatt jobbar han dessutom 10 timmar! Jag gissar på att det blir jag som får simma med Lucas imorgon 🙂

På söndagkvällar brukar jag alltid göra det till en grej att jag är själv hemma med barnen. Jag hoppas att dom ska minnas söndagkvällarna som lite speciella när dom blir större 🙂 Vi fikade ju som sagt innan Jair gick och sen gick jag ner med barnen till badrummet så att dom fick bada tillsammans. Dom hade jättekul tillsammans och när jag hade tagit upp Isadora så härjade Lucas loss haha 🙂 Det var blött över allt från golv till tak! Kika på insta stories så ser ni 🙂

När barnen hade badat så åt vi gröt och sen la jag Isadora och det tog tid idag… säkert 40 minuter eller nåt. Efter det läste jag 3 böcker för Lucas och sen somnade han på ett par sekunder 🙂 Imorgon blir det förskola och simskola för Lucas och jobb och badhus för mig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.