Okategoriserade

Mensen är tillbaka!

Yeah!! Mensen är tillbaka. Det är väldigt lite, men nu är den iaf igång 🙂 Jag tror inte jag hade nån ägglossning denna gången och det är därför som det kommer så lite, men hur som helst så känns det skönt att cykeln är igång och att kroppen funkar.

Tack alla ni som kommenterade mitt inlägg och delade med er om när er mens kom tillbaka. Det är skönt att få höra att det finns massor av olika kroppar och att min inte skulle vara konstig om det hade tagit extra lång tid för mig.

Jag vet att jag har fått många nya läsare som hittade hit när dom fick sitt missfall ungefär samtidigt som mig. Det känns jättetråkigt att ni hittade hit pga att ni också fått missfall, men jag hoppas av hela mitt hjärta att ni också har blivit ”återställda” eller vad man nu ska säga… Jag vill jättegärna höra hur det går för er! Dela gärna med er om ni vill!

3 Comments

 • Nathalie

  Vad skönt att din mens kommit tillbaka 🙂 Det är ju verkligen ett tecken på att kroppen återhämtat sig! Jag fick som sagt också missfall samtidigt som dig, nu har vi gjort ett nytt försök och hoppas på ett plus någon gång i början på nästa vecka (hoppas hoppas ). Ha det fint!

  • Emma - På Smällen!

   Åhhh vad underbart! Jag håller verkligen tummarna för dig!
   Vad glad jag blir att du vill berätta! Känns ljusare på nåt sätt om man har andra i samma sits man kan följa 🙂
   Berätta gärna hur det går för dig! Jag hoppas att du får ett fint plus nästa vecka!

 • Lisen

  Är det inte konstigt att man plötsligt längtar efter mensen 😉 Skönt att den kommit igång för dig också!
  Här försöker jag med ÄL tester för att hitta nån ÄL efter min första mens efter MA. Den dröjer så kroppen är nog lite svajjig ännu… Men jag hoppas på det bästa och ”anfaller” mannen lite oftare än annars ändå, för säkerhets skull 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.