Maskeradkläder till Lucas 5-årskalas!

– Samarbete med Partykungen –

När jag var liten älskade jag maskerad! Jag minns det som att nästan varenda barnkalas var maskerad på den tiden. Undra om det var en trend just då eller om det bara var så i området där vi bodde? Jag var nästan alltid utklädd till prinsessa när det var maskerad, men jag har också varit utklädd till Barbie, Pippi Långstrump och Pippi Långstrumps fröken. Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt med maskerad. När jag var gravid med Lucas hade vi maskerad på jobbet, då var jag utklädd till Barbamamma, minns ni det?

Nu är det snart dags för Lucas barnkalas och han vill gärna ha maskerad! Jippie! Det ska bli så kul att klä ut barnen och kanske mig själv också! Ikväll har jag suttit och spanat igenom hela Partykungens sortiment av maskeradkläder. Det finns så himla mycket så att det nästan är svårt att bestämma sig för något!

Jag har inte hunnit fråga Lucas vad han vill klä ut sig till ännu, men generellt sett gillar han inget som man sätter på huvudet eller över ansiktet. Hattar av olika slag kan funka, men det får inte se läskigt ut. Isadora gillar inte heller läskiga masker så jag kikar efter snälla figurer 🙂 Jag har hittat dessa som möjliga alternativ till Lucas:

partykungen-toddler-cowboy-costume-1
partykungen-superman-med-muskler-maskeraddrakt-barn-1
partykungen-polis-barn-maskeraddrakt-1

Min favorit är cowboyen! Den hade dessutom riktigt bra pris 🙂 Min lillebror var alltid cowboy när han var liten, en riktig liten tuffing var han med sin knallpistol! Haha!

Och kolla här vad jag hittade till Isadora!

partykungen-askungen-bebis-maskeraddrakt-1
partykungen-mus-bebis-maskeraddrakt-1
partykungen-princess-leia-baby-bunting-toddler-1

Haha! Är inte musdräkten för skön?! Isadora skulle ALDRIG ta på sig den! Det är till och med tveksamt om hon skulle gå med att ta på sig prinsessan-Leia peruken till höger, men eftersom Isadora har så mycket eget hår så kan vi nog lösa det ändå 🙂 Askungen-klänningen till höger är också ljuvlig men jag hade velat köpa något som är lite mer otippat än en prinsessklänning.

Vilken tycker ni passar bäst till Isadora? Askungenklänningen, musen (HAHA!) eller prinsessan Leia?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här