Första graviditeten,  Tester

Mammatrosor eller maggördel?

Idag har jag testat min maggördel som jag har fått från min moster istället för att använda mina snygga mammatrosor 😛

För min gravidmage tycker jag att dom satt lika bra faktiskt. Jag trodde gördelen skulle vara bökig och rulla sig under kläderna, men den har suttit helt stilla under mina mammabyxor. Så för min del spelar det ingen roll om jag har mammatrosor eller gördel. Enda skillnaden är att jag tycker trosorna skulle varit lite lite högre för den sitter o trycker lite högt uppe på magen så om magen blir större där kommer jag inte kunna använda dom… Gördelen sitter bättre högt upp på magen.

På fredag (jag brukar ha klänning på fredagar) ska jag testa gördelen under klänningen o se om den sitter lika bra 🙂

Men gördel är ju lite sexigare.. Man kan ju ha snygga underkläder som syns!! 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.