Magen vecka 14 – bebis nr 3, vår ”korv”

Det är helt GALET hur snabbt magen har växt i denna graviditeten! Jag är i chock! Hur ska detta sluta liksom?!

Här nedan kommer en bild på magen med Lucas i vecka 14 (till vänster) och magen med Isadora i vecka 14 (till höger). Ser ni den stora skillnaden?!

Nu är bebis stor som en citron men jag känner det som att jag måste bära på tvillingar eller nåt?! Jag minns att i mina förra graviditeter så ville jag inget hellre än att magen skulle bli stor, men nu när den blev stor snabbt så blev jag typ rädd!

Någon mer som känner att magen växer i raketfart?

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Gittan

  Jag upplevde oxå att magen blev större fortare nu med nr 3. Nu är jag i v 39+ och sf-mått ligger på medelkurvan. Större mage med dottern och mindre med sonen, så den hamnade mittemellan ändå. Alla påpekar dock hur liten magen är, jag tkr dock den känns väldigt stor såhär på slutet ?☺️

  Svara
  • Victor

   Flera saker som talar för det nu; både illamående och ”magkänsla” helt enkelt ☺️ Isadora hejar dessutom på alla som tror på att det är en lillasyster som ligger i magen ? Men vet gör vi först när bebisen kommer ut ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här