Lyxig söndagsbrunch med älsklingen

Den här söndagen startade minst sagt på topp! Det började med att barnen kom in till vårt sovrum för att bara krama och mysa lite med oss. Dom har börjat sova i sina egna sängar igen, men kommer oftast in till oss för att kramas en stund på morgonen. Det är så himla mysigt!

Vi gick upp ganska så tidigt idag eftersom vi hade massor av planer. Barnen skulle till sin pappa och jag och Victor skulle äta mysig brunch på At Park, men först skulle vi pricka av en grej på att-göra-listan, nämligen rensning av leksaker. Vi har bestämt att barnens lekhörna i vardagsrummet ska bort och därför ska vi rensa bland leksakerna så allt får plats på deras rum. Vi var supereffektiva och lyckades rensa bort en hel del, men vi behöver nog ändå göra ytterligare en rensning innan det är klart. Det ska bli så skönt att få ordning på barnens rum, men ännu mer längtar jag tills vi kan göra vardagsrummet till vårt 🙂

Efter rensningen bar det av mot stan för att släppa av barnen och sedan vidare till At Park där Victor skämde bort mig med en riktig lyxbrunch med riktig finchampagne. Den mannen, han tar mig verkligen med storm, varje dag. Jag älskar vårt liv! Han är expert på att peta in vardagslyx i en annars stressig vardag.

Brunchen på At Park var jättegod! Jag blev riktigt imponerad faktiskt och PROPPMÄTT! Det enda som gjorde det lite olyxigt var väl att bubbelvattnet från streamern kostade 35 spänn och att det var automatkaffe, annars var vi helnöjda!

org_dsc06818
org_dsc06819-1
org_dsc06821

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Sara

  Jag och mina barn ska in till Göteborg imorgon och jag undrar om du vet någon central restaurang med asiatisk buffe?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej Sara! Vad roligt att ni ska hit en sväng 🙂 Vi har funderat men kommer inte på några riktigt bra thaibuffé-restauranger. Victor sa att Foodie på Östra Hamngatan har fått helt okej omdöme. Jag tyckte Göteborgs Wok på Backaplan var väldigt bra förut, men för 1,5 år sedan när jag var där sist så blev jag besviken så jag vet inte längre. Om ni ska vara i Göteborg på kvällen kan jag varmt rekommendera Moon Thai! Riktigt bra restaurang som barnen garanterat kommer gilla. Man sitter i bungalows och äter men det är inte buffé. Victor rekommenderade två andra thairestauranger men inte heller buffé, dom heter Wasabi och Spice. Hoppas ni hittar något ni gillar 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här