Okategoriserade

Lyckats med lockar för första gången!

Idag har jag provat min Curl Secret för första gången! Jag tänkte testa den lite till innan jag bloggar om den, men jag tänkte i alla fall visa resultatet nu!

  

Själva lockningen var busenkel men jag behöver nog lite träning kring logistiken av lockarna. Var börjar man liksom och hur separerar man lockarna från håret man inte lockat än på bästa sätt? Mitt hår är ganska tunt och glidigt så på vissa ställen så behövde jag spraya locken på en gång för att den skulle hålla sig, till exempel så höll lockarna på höger sida mycket bättre än på vänster eftersom jag har mer hår på min vänstra sida (snebena). Det är nog en god idé att investera i lite bra produkter så att lockarna håller bättre. Idag provade jag saltvattenspray och hårspray. Tipsa gärna om ni har några bra tips! 

Just nu har jag en tävling på instagram där ni kan vinna en likadan curl secret som mig 🙂

7 Comments

 • Sofia

  Jag har också blont hår med många tunna hårstrån. För mig fungerar inte alls saltvattenspray när jag lockar. Det tunger ner håret och ger motsatt effekt. Testa utan och med spray efter. Effektivast blir det när man sprayar hårtesten före ”lockningen” men det sliter mer på håret… Lycka till!

  • Emma - På Smällen igen!

   Nämen då?! Vad är det som hänt med din instagram? Tipsar dig om att hålla utkik här imorgon om du inte fått ordning på din instagram innan dess. Kram!

   • Sara Bengtsson

    Det är många som råkat ut för det. Jag skulle svara på en bild och fick då upp en ruta där det stod att jag var blockerad från att skriva kommentarer.. Som ett skydd för instagram tror jag det stod. Så nu kan jag bara gilla bilder samt lägga upp bilder men inte skriva ngt. Kanske är bra eg med avvänjning av insta några dagar 🙂 jag håller ögonen öppna imorgon! Godnatt 🙂 kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.