Okategoriserade

Lucka 7 är öppen!

Godmorgon alla läsare!

Den 7:e december idag och vi öppnar den 7:e luckan i min bloggjulkalender!

Lucka 7

I lucka 7 finns Paola Maria som tävlar ut en amningstunika, värde 699 kr! Tunikan, som en av er vinner idag är den på bilden här nedanför. Den passar perfekt till dig som ammar, men kan såklart också användas som ett helt vanligt modeplagg! Den är ekologisk och GOTS-certifierad. Ärmarna är i ekologisk crepe voile som är lite transparent och med lite puff.

20131130-205653.jpg

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se
 • Utslagsfråga: Hur många klänningar/tunikor för höst/vinter har jag i min garderob?
 • Kommentera inlägget och motivera varför just du ska vinna amningstunikan!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

31 Comments

 • Mia Klerebrant

  Jag tror du har 5 tunikor.
  Jag skulle vilja vinna den av två anledningar, den ena för att den är så snygg och den andra för att jag älskar tunikor och mina är inte amningsvänliga alls och jag har många månader amning kvar!

 • Anna

  Jag tror du har 3 tunikor. Skulle gärna vilja vinna för att jag har svårt att hitta riktigt fina amningskläder som man även kan ha när man slutat amma.

 • Sandra

  Jag tror att du har 4 stycken. Jag vill vinna eftersom jag inte har hittat ett enda snyggt och funktionellt amningsplagg som jag gillar hittills! Allt är antingen för dyrt, fult eller opraktiskt. Denna ser ju helt underbar ut!

 • Jeanette

  Jag har tipsat om din blogg till höger i min blogg under ”bra tävlingar”. Hmm, jag gissar på 3 stycken som är för höst/vinter. Jag skulle vilja vinna det här snygga amningsplagget till min väninna.

 • Erika

  Jag gissar på 7 tunikor. Man brukar ha fler än man tror 🙂 Jag är egentligen en tunikatjej.känner mig obekväm när kläder sitter åt. Jag har trots det inte en enda amningstunika och skulle därför önska mig en sådan.
  Det är ju ganska krångligt att amma i vanliga tunikor, rättare sagt ganska omöjligt. Om jag skulle vinna skulle jag i tunikan både kunna känna mig som mig själv igen och lättare kunna amma offentligt (som jag tycker är väldigt viktigt och självklart att man ska få göra!). Supersnygg tunika också! Gillar verkligen de transparenta armarna. Inte det lättaste att hitta snygga amningsvänliga tunikor tycker jag och det är väl därför jag inte har någon.

 • Debbie- Mamma till 2 och gravid

  Jag gissar på 4 stycken i din garderob 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag väntar tredje barnet nu och äger inte ett enda amningsplagg. Med första barnet ammade jag inte. Med andra barnet ammade jag och tyckte det var väldigt besvärligt att inte ha ett riktigt amningsplagg, speciellt när man var iväg. Denna gången borde jag faktiskt skaffa mig amningsplagg men det har hamnat åt sidan lite granna då jag prioriterat allt anant som ska köpas 🙂
  Jag har tipsat om din tävling på min blogg tidigare.

 • Mari

  jag vill vinna denna åt min vän som snart ska ha en liten. hon skulle bli överlycklig och förtjänar verkligen en bra julklapp. då hon ställer upp och svarar på mina frågor vad gäller sjukdomar och barn, hon är sjuksköterska och det på barnavdelningen.
  Jag skulle gissa på att du har 17 stycken.

 • Marie Alvas mamma

  Jag tror du har 2st. Jag vill vinna för jag har inte haft råd att köpa något amningsplagg skulle ta skönt att ha när man är ute bland folk. / Marie Sjöström

 • Sara - Ensamstående mamma

  Jag är gärna med!

  – Här har jag tipsat om din härliga julkalender: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152054120511628

  – Jag tror att du har 13 olika tunikor/klänningar inför höst/vinter.

  – Den fina tunikan vill jag inte vinna till mig själv, utan till min brors fru. De fick sitt första barn för knappt en månad sen, efter flera års kamp med att bli gravida. Jag tror hon skulle uppskatta den här presenten 🙂

  Kram, Sara
  sara_kramer@live.com

 • Malin

  Jag har tipsat om din blogg i min blogg.
  Jag tror du har 9st amningstunikor/klänningar som passar för höst/vinter. Du är alltid så fint klädd!
  Jag skulle vilja vinna en tunika så jag blir lite glad igen!
  Våran dotter har fortfarande inte bestämt sig för att komma ut till världen… sex dagar över tiden nu!
  Vi väntar och längtar!
  Att få känna sig snygg efter en graviditet tror jag är viktigt för självförtroendet! 🙂
  Kram Malin

 • Rosanna och Amélie

  Den här fina lucköppningen/tävlingen får man ju bara inte missa!

  Jag tror du har 9st tunikor inför höst/vinter. Det är ju rätt lätt att det blir många när man trillar in på Gekås 🙂

  Jag skulle vilja vinna denna underbara tunika till mig själv som tidig julklapp. Då skulle jag ha på mig den på julafton och kombinera den med ett rött band i håret och rött läppstift, då skulle jag känna mig lika fin som alla andra samtidigt som jag har ett smart plagg för att lätt kunna amma min lilla älskling.
  Håller tummarna!

  P.s. Har delat länken om adventskalendern tidigare.

 • Tina Carlström

  En supervinst, denna hade jag haft stor nytta av i vår då magen kommer växa som attans…=)
  Jag tror du har 32 klänningar/tunikor. =)
  Tipsar sen tidigare på min FB, Tina Carlström.

 • Moa

  Hej!
  Jag skulle gärna vinna amningstunikan, tycker att den är fin både när man ammar och sen annars också 🙂 Har en pojke som är fyra dagar yngre än Lucas! Jag gissar att du har 7 tunikor/klänningar 🙂 Har tipsat om din blogg på twitter.
  /Moa

 • Alisa

  Jag gissar på att du har 10 st.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann då jag själv älskar att ha på mig tunikor och klänningar. Men nu sedan det kom en bebis in i familjen shoppar man hellre till honom hehe så vore kul att vinna något till sig också 🙂

 • Nathalie, mamma till Alissa och väntar på nr 2

  Här är min länk där jag har tipsat om din julkalender! 🙂 https://www.facebook.com/nathalie.hagman.9

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna fina tunikan då bebis nr 2 ligger i magen och gror och beräknas komma i början av april. Har inte så jätte gott ställt och unnar mig därför inte bra och praktiska amningsplagg. Utan får köra med linne och en tröja som jag alltid behöver dra upp vilket inte är så kul alltid. Jag håller tummarna att jag vinner tunikan så jag kan känna mig fin även vid amning och sen efter också. 🙂 Jag tror dessutom att den skulle passa nu med mage, kanske på jul eller nyår då jag inte kommer köpa något fint plagg pga ekonomin.

  Jag tror att du har 14 klänningar/tunikor i din gardrob nu för hösten/vintern. 🙂

  Massor av julkramar till dig och din fina familj! 🙂

 • Christina Frisberg

  Jag är med och jag tror du har 5 tunikor.:)
  Jag har delat kalendern offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Jag vill ge min dotter en fin tunika nu när hon håller på att lägga ut runt midjan 🙂
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 • Kristin

  Hihi, äntligen kan jag vara med och tävla på din fina blogg och vilken fantastisk tävling att inviga med! Tunikan är verkligen jättevacker, jag kan verkligen se den passa perfekt på jul – samt nyår och även till vardag då den ser ut att vara lika bekväm som snygg!

  Jag tror att du har 21 tunikor/klänningar hemma för höst och vinter.
  Jag skulle sååå otroligt gärna vilja vinna denna fina tunika, då jag har en son på 3,5 månader så jag har en hel del amning kvar 🙂 Jag äger inga snygga amningsplagg då jag inte finner några bekväma som samtidigt är snygga, och den här skulle vara utmärkt att ha för julfirande då man vill kunna amma lite ostört inför släkt och vänner! Den ser även ut att passa perfekt efter amning, då den verkar följa en kvinnas kropp utan att sitta för löst eller tajt.

  Kram! /Kristin

 • Annika - drömmen om 11 barn (nu med JULKALENDER)

  Jag är med och tävlar för att jag har ont om amningskläder. Detta för att jag tidigare haft stora problem med amningen och därför inte investerat i varken amningsbhar eller amningskläder – men denna gång verkar det funka aningen bättre och därför vill jag ha praktiska kläder avsedda för att det ska underlättas ännu mer.
  Snygga amningskläder är ju faktiskt att föredra, för säg den morsa som inte vill känna sig snygg då? Efter att ha gått ner så pass mycket i vikt som jag gjort också, så är ju ”behovet” av att ha välsittande och snygga kläder aningen stort 😉

  Tipsat har jag gjort tidigare.

  Jag gissar att du har 18 tunikor/klänningar

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.