Okategoriserade

Lucka 6 är öppen!

Godmorgon kära läsare!

Nu öppnar vi lucka 6!

Bloggjulkalender Lucka 6

Foto: Makalösa Minnen

Bakom dagens lucka döljer sig PersonligAlmanacka.se som sponsrar en vinst av en egendesignad almanacka värde upp till 325 kr!

20141125-224423-81863385.jpg

Du får själv designa din almanacka på personligalmanacka.se så den passar din smak och dina behov. Lägg in egna bilder på fram- och baksida, förtrycka födelsedagar och välj startmånad! Sen kommer brevbäraren med din almanacka.

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
  • Kommentera inlägget och berätta om ditt bästa tips för att komma ihåg något du inte får glömma, t.ex. tandläkartiden, matlådan i kylskåpet eller mjölken när du är och handlar.
  • Svara på utslagsfrågan: Hur många födelsedagar har jag att hålla reda på om jag bara räknar närmsta släkten i Sverige (som är i livet)? Ledtråd! Föräldrar, styvföräldrar, mor- och farföräldrar, mostrar, fastrar, morbröder, farbröder, kusiner, syskon och min lilla familj räknas!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Psssst!! Följ gärna @personligalmanacka på instagram!  Klicka på länken så kommer ni till deras internetsida för instagram, där hittar ni massor av inspiration!

57 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.