Okategoriserade

Lucas kan skoja!

En kul grej som Lucas mormor har lärt Lucas är att låtsas-hosta! Många av mina vänners barn kan låtsas-hosta, men jag har inte lärt Lucas det. Men iförrigår när mormor hostade så tittade Lucas på henne och sen började han härma. Dom två stod länge länge och hostade ikapp i spegeln i hallen, lät så himla skoj!!! Min mamma skrattade varje gång och visade Lucas att hon tyckte det var roligt att han härmade så jag tror att han förstod det. Igårkväll när han stod i mitt knä så såg han plötsligt väldigt märklig ut, spände sig gjorde ett läte som om han skulle bajsa fast sen slutade det med en massa låtsas-host. Det lät och såg så roligt så jag och min syster började skratta och då tittade Lucas på mig och sen på min syster och skrattade han också. Sen gjorde han om allt igen och det slutade med att jag och min syster skrattade så tårarna sprutade!! Haha! Så himla kul!!! Hade ingen aning om att en 5,5 månad gammal bebis kunde skoja!!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.