Okategoriserade

Lördagsaktivitet: Brunch + Boule!

– Pressinbjudan till Boulebar –

Imorse vaknade jag upp och kände mig så sjukt lyckligt lottad! Jag låg kvar i sängen en lång stund och bara njöt, njöt av barnen, av Victor, av livet och av alla människor som finns i mitt liv! Det finns inget som ger mig så mycket positiv energi som att hänga med familj och vänner en hel dag och det var PRECIS vad vi gjorde igår! 

Vi startade förmiddagen tillsammans med Veronica, Maximilian, Victors mamma, syster och systerdotter på Boulebar, dit vi hade blivit inbjudna för att testa deras nya brunch och såklart spela lite boule också. 

dsc00838
dsc00834
dsc00833
img_4927

På brunchen var det trerätters, där man fick välja mellan kött och vegetariskt till förrätt och varmrätt. Jag får inte äta chark just nu eftersom jag är preggo så jag valde vegetariskt och fick in en MAGISK bricka med bl.a. svingod brysselkål! Alltså mums! Hela gänget fick också yoghurt med jordgubbssylt, croissanter, bröd och lyxig äpplemust. Brunchen var MUMS! Och bäst av allt, det var fri påfyllning av allt direkt till bordet!

dsc00778
b4d881a5-f859-48c2-be0c-b1cccc8474e2
dsc00780
dsc00763

När vi hade ätit huvudrätten valde vi att gå direkt till vår bana och äta efterrätten där 🙂 Perfekt, får då hann maten sjunka lite innan det var dags för mumsiga våfflor, tryffel och crème brulee.

Barnen var så taggade på boule! Alla var lika ivriga på att få kasta och mäta med måttbandet för att se vem som kom närmast. Och dom var duktiga, minst lika bra som oss vuxna! Det här måste vi göra flera gånger! Men nästa gång kör vi barn mot vuxna. Har ni testat boule med era barn någon gång? jag spelade en hel del med mina syskon när jag var liten när vi var i stugan i Falkenberg. Det är ett väldigt lätt spel för barn att förstå 🙂

dsc00792
dsc00807
dsc00810
dsc00812

Vi blev kvar på Boulebar ända till klockan fyra och då bestämde vi oss för att åka hem eftersom vi skulle ha gäster igårkväll. Vi skulle nämligen få besök av fina Louise (förlossningsfotografen) och hennes familj 🙂 Sååååå mysigt! Det blev en väldigt trevlig kväll och när dagen var slut somnade både vuxna och barn med ett leende på läpparna 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.