Okategoriserade

Lökomslag på öronen

Tack för era tips om Lucas onda öron. Just nu är alla husmorsknep välkomna, både tips om vad vi kan göra för att häva inflammationen och tips om hur vi ska överleva flygresorna. Ja, för det är ju faktiskt inte bara en, utan tre flygningar vi ska göra. Tur i oturen är kanske att vi kommer övernatta i Lissabon innan vi flyger vidare till Porto.

En läsare, Marie, tipsade om lökomslag på öronen. Det låter lite som ett aprilskämt, men eftersom hon hade testat det på sig själv och blivit hjälpt så ville jag med testa på Lucas. Direkt efter att jag hade läst kommentaren så sprang jag ner och frågade Lucas om han ville ha lök på öronen. Det lät ju jättedumt så jag började skratta samtidigt som jag sa det och ännu mer skrattade jag när Lucas ropade ”JAAAA!” 🙂 Sagt och gjort. Jag offrade mina stay-ups som jag inte använt sen gravidfotograferingen med Lucas i magen och så skar jag upp några små lökbitar och la i nylonstrumporna. Sen visade jag nylonpåsarna med lök och frågade om jag fick lägga dom i Lucas öra (i ytterörat) och det fick jag. Lökomslagen tejpade jag fast med lite plåster. Lucas var såååå nöjd! 🙂

Nu har han haft lökomslagen på sig i snart två timmar och vi har förklarat att det är bra om han vill sova med dom, men att vi tar bort dom om han inte vill det.

  

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.