Lekplatsen äpplet

Vilken fantastisk dag vi fick! Vi började med att städa lite under tiden Isadora sov middag och när hon vaknade så fick barnen lite mat innan vi åkte iväg. Vi testade en ny lekplats idag som kallas Äpplet. Den ligger i Tuve. Vi har varit här nån enstaka gång förut, men bara nån kort stund, idag åkte vi hit för att verkligen leka.  På lekplatsen sken solen, men det var precis lagom varmt i solen, inte så där jobbigt varmt som det kan vara ibland. Barnen lekte, åkte rutschkana, gungade och åkte snurrkarusellen. Vi hade med oss picknick också så vi tog en paus och åt bullar och drack saft. Isadora fick jordgubbar och vindruvor. Ni skulle sett vad hon åt!! Haha!


Nu ska vi strax gå härifrån och handla lite för att grilla ikväll 🙂 det blir mys 🙂

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Jennifer

  Åh vilken härlig dag! Aldrig varit på den lekplatsen, får åka dit med Leia nägondag. 🙂
  Åh jordgubbar, Leia verkligen Älskar jordgubbar. Hon kan äta hur mkt som helst. Mysigt att grilla också! Jag och Leia är ensamma hemma idag, sambon är i Kungälv. Så jag och Leia underhåller oss själva 😛

  Svara
 2. Gittan

  Vilken härlig dag ni verkar haft och vilken häftig lekplats! ?

  Jag har en fråga som inte alls hör tillsetts inlägget och som kanske är ganska personlig. Men hur tänker ni kring skydd mellan graviditeterna? Nu äter du p-piller va? Vi skyddade oss inte mellan vår barn, födda april -13 och juli -15. Men blev gravida när vi ville det utan en massa hormoner som skulle återställas. Nu efter 2 år utan skydd ( avbrutet, vet riskerna) börjar jag dock fundera. Jag vill inte ha en trea riktigt än men kanske börja försöka om 1-2 år. Hade du börjat med p-piller/ spiral eller liknande då? Framförallt så man slipper mens när man är utomlands osv ?? Jag har sådan beslutsångest?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här