Lär mig inbakade flätor

Jag har alltid tyckt att jag är dålig på hår och frisyrer men för några år sedan blev jag fast besluten om att lära mig att göra inbakad fläta i luggen. Jag flätade min lugg varannan dag i ett helt år och tillslut fick jag kläm på det även om jag på vägen utvecklade en egen metod 🙂 Haha! Jag gjorde en instruktionsvideo på youtube som idag har nästa 48K visningar, helt galet ju!

Nu tänkte jag vara lika envis igen och lära mig att göra fler frisyrer. Först ut är en vanlig inbakad fläta i håret och till hårmodell har jag min långhåriga 3,5-åring 🙂

img_3610
img_3408

Just nu känns det som möjligheterna är oändliga! När jag fått kläm på detta så ska jag testa utbakade och sedan fiskbensfläta och sedan en sned inbakadfläta där håret fortfarande hänger ned. Vet ni hur jag menar? Jag skulle nämligen vilja lära mig att fläta såna flätor i mitt egna hår men då är det väl ändå enklast att börja på någon annan först?

Om ni har något tips på coola flätfrisyrer som inte är alltför svåra så får ni gärna tipsa 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Madeleine

  Jag tycker faktiskt att det är lättare att göra på mig själv än på nån annan, eller iaf lättare på mig själv än på en 3,5-åring med spring i benen 😂. När jag väl hade lärt mig tycker jag utbakad är lättare än inbakad 😊

  Svara
  • Emma

   Haha! Ja, det kan jag hålla med om! Men Isadora sitter faktiskt blixtstilla om hon får titta på nån video med nån vuxen berättarröst som leker med Babblarna på youtube 🙂 Jag har hört många säga det om utbakade så det ska jag definitivt testa 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här