Okategoriserade

Lär mig inbakade flätor

Jag har alltid tyckt att jag är dålig på hår och frisyrer men för några år sedan blev jag fast besluten om att lära mig att göra inbakad fläta i luggen. Jag flätade min lugg varannan dag i ett helt år och tillslut fick jag kläm på det även om jag på vägen utvecklade en egen metod 🙂 Haha! Jag gjorde en instruktionsvideo på youtube som idag har nästa 48K visningar, helt galet ju!

Nu tänkte jag vara lika envis igen och lära mig att göra fler frisyrer. Först ut är en vanlig inbakad fläta i håret och till hårmodell har jag min långhåriga 3,5-åring 🙂

img_3610
img_3408

Just nu känns det som möjligheterna är oändliga! När jag fått kläm på detta så ska jag testa utbakade och sedan fiskbensfläta och sedan en sned inbakadfläta där håret fortfarande hänger ned. Vet ni hur jag menar? Jag skulle nämligen vilja lära mig att fläta såna flätor i mitt egna hår men då är det väl ändå enklast att börja på någon annan först?

Om ni har något tips på coola flätfrisyrer som inte är alltför svåra så får ni gärna tipsa 🙂

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.