Okategoriserade

Lämnade ett ledset barn på förskolan

Idag lämnade jag en gråtande William på förskolan, så jobbigt! Det verkar som vi fått ett bakslag nu efter inskolningen, kanske inte så konstigt med tanke på allt som hänt. Förra veckan, under inskolning gick Victors farmor plötsligt bort och allt har varit upp och ned sedan dess. Jag fick ta över inskolningen för att Victor skulle kunna vara på sjukhuset och gå på möte med begravningsbyrå, utrensning av dödsboet osv. Det märktes att William blev orolig av situation, hans pappa var ju väldigt väldigt ledsen och åkte iväg hela tiden för att fixa en massa saker. Inskolningen gick ändå bra, men nu har det varit sorgsna avsked hela veckan… det gör så ont i mig!

Jag får så dåligt samvete! På ett sätt så hade jag velat ha kvar honom hemma, men jag vet inte hur det skulle gå till…?! Det har varit supersvårt att jobba det sista halvåret med en bebis och en 2-åring som är understimulerad och slår lillebrorsan hela tiden. Jag vet inte hur många gånger jag gnällt till Victor att jag behöver hans hjälp när han kommer hem. Den sista tiden har mitt arbete bestått av mycket videos med VoiceOver och det går liksom inte när det är barn i bakgrunden. Min enda chans är ju när dom sover och det gör inte William längre 😛

Det har varit intensivt med jobb på heltid samtidigt som båda hemma är hemma, men jag är ändå väldigt tacksam för den här tiden.

Jag tror att förskolan är bra för William och det kommer bli bra för mig att få tid att arbeta på igen. Ja, för det där med att driva företag och ha två småbarn hemma har verkligen varit en utmaning! Äntligen har jag tid att ta tag i min jätte backlog!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.