Okategoriserade

Läkarbesök på BVC

Det gick bra på BVC förut. Både sköterskan och läkaren sa att Lucas verkar vara en väldigt nöjd och välmående bebis och dom var väldigt imponerade över att han är med så mycket och tittar. Min barnmorska såg oss också när vi satt i väntrummet och hon sa samma sak. ”Oj vad han är med och tittar” jag blir så stolt varje gång nån säger något! Min fina lille Lucas!! Jag har ju inget att jämföra med för jag har ju aldrig haft barn innan, men dom verkade verkligen ärligt imponerade! BVC- sköterskan berättade till och med för läkaren att Lucas vände sig mot henne när hon sa hans namn på hembesöket när han bara var 6 dagar!

Idag stannade vågen på 4490 gram alltså en viktuppgång på 165 gram sen i torsdags. Och läkarundersökningen gick bra allt är bra med pluttis!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.